Home Fotogallery Reserveren Tarieven Huisregels Adres & Tijden Vraag en Antwoord
U bent hier: Home » Dierenpension Rimpelaar

Dierenpension Rimpelaar

Dierenpension De Rimpelaar biedt een sfeervol thuis aan honden en katten die even niet in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen verblijven. Wanneer u op vakantie gaat, een verbouwing gaat realiseren of bijvoorbeeld wegens ziekte even niet voor uw dieren kunt zorgen, dan zijn deze van harte welkom in dierenpension De Rimpelaar. Als zeer diervriendelijke, gastvrije en liefdevolle opvang bieden wij de honden en katten dagelijks alles wat zij nodig hebben. Dierenpension De Rimpelaar zorgt dan ook voor voortdurende liefde, aandacht en zorg voor iedere gast.

Bij dierenpension De Rimpelaar staat diertevredenheid hoog in het vaandel

Uiteraard willen wij u als honden- of katteneigenaar optimaal van dienst zijn door u een nette, vriendelijke en zeer complete service tegen een scherpe prijs aan te bieden. Toch is het de diertevredenheid die bij dierenpension De Rimpelaar centraal staat. Wij vinden het vooral belangrijk dat de gasten van dierenpension De Rimpelaar zich thuis kunnen voelen. Wij besteden veel aandacht aan de dieren en geven hen alle liefde en zorg die zij nodig hebben. Uiteraard wordt er bij dierenpension De Rimpelaar ook veel aandacht besteed aan de lichamelijke gezondheid. Hiervoor maken wij gebruik van de professionele diensten van onze vaste dierenarts.

Contact

Neemt u gerust even een kijkje op de website van dierenpension De Rimpelaar, waar u meer informatie vindt over onze werkwijze, onze liefde en aandacht voor de dieren, de tarieven en meer. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met dierenpension De Rimpelaar voor meer informatie of advies. U kunt dan bellen naar 0161 – 431 634 of mailen naar info@derimpelaar.nl. Wij staan u graag te woord.


De Rimpelaar Honden pension Katten opvang