Home Fotogallery Reserveren Tarieven Huisregels Adres & Tijden Vraag en Antwoord
U bent hier: Home » Hondenpension Breda

Op zoek naar een goed hondenpension vlakbij Breda?

Kies voor ons diervriendelijke hondenpension nabij Breda

Bent u op zoek naar een hondenpension in de buurt van Breda, waar uw lieve viervoeter omringd wordt door de beste zorgen? Dan is Hondenpension de Rimpelaar de plek die u zoekt. Wij bieden uw hond het beste dat u zich kunt wensen. Of u nu op vakantie gaat, gaat verbouwen of om welke reden dan ook een uitstekend hondenpension zoekt in de omgeving van Breda, bij ons bent u aan het meest diervriendelijke adres.

Alle aandacht

Bij hondenpension de Rimpelaar in Molenschot, tussen Tilburg en Breda, krijgt uw hond iedere dag veel persoonlijke aandacht. Ook aan verzorging komt hij niets te kort. Hierdoor zal hij zich heel snel lekker thuis voelen. Samen met onze vaste dierenarts letten wij nauwlettend op zijn gezondheid. Uw hond is bij ons in heel goede handen.

Mooie verblijven

Bij ons vindt u een hondenpension waar velen in en om Breda niet aan kunnen tippen. Neemt u een kijkje in de fotogallery op onze website? Hij geeft u een goede indruk van onze luxe hondenverblijven en onze tevreden logés. Iedere hond heeft een gerieflijk binnenverblijf met daaraan vast een overkapt buitenverblijf. Ook krijgt hij dagelijks alle ruimte om op ons speelveld heerlijk te hollen, graven en ravotten.

Bel ons!

Bel ons gerust voor meer informatie of als u vragen heeft. Wij zijn bereikbaar op: 0161-431 634 . Natuurlijk kunt u ons ook mailen: info@derimpelaar.nl. Online reserveren? Maak dan gebruik voor ons reserveringsformulier.


De Rimpelaar Honden pension Katten opvang