Home Fotogallery Reserveren Tarieven Huisregels Adres & Tijden Vraag en Antwoord
U bent hier: Home » Hondenpension Molenschot

Hondenpension Molenschot

Bent u op zoek naar een hondenpension in Molenschot en omgeving? Neemt u dan eens een kijkje op de website van De Rimpelaar, het meest diervriendelijke en gastvrije hondenpension in Molenschot. Wij bieden zowel honden als katten een liefdevol thuis wanneer u zelf even niet voor uw huisdieren kunt zorgen, bijvoorbeeld door vakantie, een verbouwing of ziekte. Alle honden, groot en klein, zijn van harte welkom in ons hondenpension in Molenschot.

Onshondenpension in Molenschot is een uitstekend logeeradres

Wij zorgen er dagelijks voor dat de gasten van ons hondenpension in Molenschot zich helemaal thuis voelen. U bent er dan ook van verzekerd dat uw hond alle liefde, aandacht en verzorging krijgt in ons hondenpension in Molenschot. Zo heeft deze een heerlijk (in de winter verwarmd) binnenverblijf met een aangrenzend overdekt buitenverblijf. Daarbij nemen wij de gasten van ons hondenpension in Molenschotdagelijks mee naar het speelveld en de hondenvijver, waar zij kunnen rennen, en zwemmen wanneer het weer het toelaat om in het water te spelen.

Contact

Op de website van ons hondenpension in Molenschot, De Rimpelaar, vindt u de meest uiteenlopende informatie over de mogelijkheden, onze diensten en kwaliteiten. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies over ons hondenpension in Molenschot. Bel dan naar 0161 – 431 634 of mail naar info@derimpelaar.nl.


De Rimpelaar Honden pension Katten opvang