Home Fotogallery Reserveren Tarieven Huisregels Adres & Tijden Vraag en Antwoord
U bent hier: Home » Hondenpension Tilburg

De Rimpelaar is een uitstekend dierenpension, vlakbij Tilburg

Veel persoonlijke aandacht in ons dierenpension, nabij Tilburg

Overweegt u om uw hond een poosje te laten logeren in een hondenpension nabij Tilburg? Wij van Hondenpension de Rimpelaar in het landelijke Molenschot zullen hem met uitstekende zorg en veel aandacht verwennen. U hond is bij ons van harte welkom voor een paar dagen, bijvoorbeeld als u een weekendje weg gaat. Ook vindt u bij ons een bijzonder gastvrij hondenpension in de buurt van Tilburg als u voor langer opvang nodig heeft.

Alle ruimte

Ons hondenpension is gelegen in een landelijke omgeving tussen Tilburg en Breda. Hier hebben wij alle ruimte om onze gasten een heerlijk speelveld te bieden waar ze iedere dag naar hartenlust kunnen spelen, graven, hollen en rondsnuffelen. Waterliefhebbers kunnen zelfs een nat pak halen in onze speciale hondenvijver. Ook in hun verblijven hebben ze alle comfort en ruimte: iedere hond heeft zijn eigen luxe binnenverblijf en een aangrenzend overkapt buitenverblijf.

De beste verzorging

Ook qua verzorging zetten wij ons beste beentje voor. Wij zijn er dan ook erg trots op dat wij een hondenpension neerzetten dat in de wijde omgeving van Tilburg als de meest diervriendelijke wordt gewaardeerd. Uw hond krijgt bij ons iedere dag veel persoonlijke aandacht en uitstekende zorg. Daarbij wordt zijn gezondheid goed in de gaten gehouden. Dit doen wij samen met onze vaste dierenarts.

Neem contact met ons op

Neem vooral contact met ons op als u met vragen zit of meer over ons wilt weten. U kunt ons bellen op: 0161-431 634. We staan u graag te woord. Mailen kan ook via: info@derimpelaar.nl.


De Rimpelaar Honden pension Katten opvang