Home Fotogallery Reserveren Tarieven Huisregels Adres & Tijden Vraag en Antwoord
U bent hier: Home » Hondenpension Gilze Rijen

Hondenpension Gilze Rijen

Zoekt u een hondenpension in Gilze Rijen? Dan kunt u uiteraard bij meerdere adressen terecht. Wanneer u op het internet gaat zoeken naar een hondenpension in Gilze Rijen, dan komt u werkelijk de meest uiteenlopende aanbieders tegen, van ondernemingen tot particulieren die diensten als hondenoppas aanbieden. Echter, wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van een hondenpension in Gilze Rijen en omgeving, dan wilt u wel verzekerd zijn van de uitstekende kwaliteiten van deze gelegenheid. Neemt u dan eens een kijkje op de website van De Rimpelaar.

De Rimpelaar, een liefdevol hondenpension nabij Gilze Rijen

De Rimpelaar is een professioneel hondenpension nabij Gilze Rijen, in Molenschot. Wij bieden zowel honden als katten een liefdevol thuis wanneer zij in hun eigen vertrouwde omgeving even niet verzorgd kunnen worden. Zo kunt u gebruik maken van de diensten van ons hondenpension nabij Gilze Rijen wanneer u op vakantie gaat, uw woning gaat verbouwen of bijvoorbeeld wegens ziekte tijdelijk niet voor uw dieren kunt zorgen. De katten hebben een goed ingerichte kattenkamer en de honden die in ons hondenpension nabij Gilze Rijen verblijven hebben de beschikking over een binnen- en buitenverblijf. Daarnaast worden zij dagelijks meegenomen naar het speelveld en de hondenvijver, waarin zij bij goed weer met elkaar kunnen spelen.

Contact

Zorg, liefde en aandacht voor alle gasten in ons hondenpension nabij Gilze Rijen; dat is waar wij ons dagelijks optimaal voor inzetten. Uiteraard houden wij ook de gezondheid van uw huisdier nauwlettend in de gaten. Bij gezondheidsproblemen wordt onze vaste dierenarts bezocht. Heeft u nog vragen over ons hondenpension nabij Gilze Rijen, in Molenschot? U kunt bellen naar 0161 – 431 634 of mailen naar info@derimpelaar.nl. Wij vertellen u graag meer over onze diensten, mogelijkheden en kwaliteiten.


De Rimpelaar Honden pension Katten opvang